Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ


Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί εκκλησιαστικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και μπορούμε να τους ακούμε όλους απ' το κινητό μας με τη βοήθεια μιας εφαρμογής που λέγεται GREEK RADIOS. Την βρίσκουμε στο PLAYSTORE. Μπαίνουμε στο PLAYSTORE, πληκτρολογούμε GREEK RADIOS και εμφανίζονται διάφορες εφαρμογές. Μια από αυτές έχει το παρακάτω σηματάκι. Αναφέρομαι σ' αυτήν γιατί περιέχει αρκετούς εκκλησιαστικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και είναι εύχρηστη.




Εγκαθιστούμε την εφαρμογή στο κινητό, την ανοίγουμε και στο μενού ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ επιλέγουμε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, οπότε μας εμφανίζεται μια λίστα με καμιά δεκαπενταριά εκκλησιαστικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ( μου φαίνεται υπάρχει κι ένας προτεσταντικός ). Επιλέγουμε όποιον θέλουμε και ακούμε. 
Εννοείται πως πρέπει να έχουμε το κινητό συνδεδεμένο με WI FI ή να έχουμε ίντερνετ στο κινητό. 

Καλό θα είναι να συνδέσουμε το τηλέφωνο με ένα καλό σύστημα ηχείων ή ένα στερεοφωνικό, ώστε να έχουμε καλό ήχο. Τα κινητά, σπάνια, έχουν καλό ήχο. 


Έτσι, μπορούμε να ακούμε ακολουθίες, ομιλίες και διάφορα άλλα σχετικά προγράμματα από όλη την Ελλάδα ( π.χ. μεταδίδονται οι ακολουθίες από το προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα ).

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου